SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
The Boss
Ingrediënten
Ingrediënten:
4 ciabattabroodjes
4 hamburgers van H.O.H. gehakt
Parmezaanse kaas, in vlokken
4 plakken Parmaham
rode uien, in ringen
olijventapenade
plakken tomaat
rucola
basilicum
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Bak de hamburgers en smelt de laatste 5 minuten de vlokken Parmezaanse kaas mee.
Snijd de ciabatta door en besmeer rijkelijk met de olijventapenade.
Beleg met de rucola, de tomaat, de uienringen, de ham en tot slot de hamburger.
Garneer af met wat basilicum.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen