MEAT receptkaartjes

Receptkaartjes voor de consument waarbij vlees de hoofdrol speelt: dát zijn de kaartjes van MEAT. Elke twee maanden brengen we vijf nieuwe receptkaartjes uit, waarbij we natuurlijk rekening houden met een mooie verdeling van voor-, hoofd- en bijgerechten, én de verschillende soorten vlees.


Traiteur à la carte

Traiteur à la carte

Traiteur a la Carte is een maaltijdenconcept waarbij flexibiliteit en ondersteuning voor zowel de consument als de versspecialist centraal staat

rolladeconcept

Rolladeconcept

Met het rolladeconcept geef je jouw klant de mogelijkheid zijn of haar rollade helemaal zelf samen te stellen, aan de hand van het soort vlees, de kruiding en de saus.

traiteur c'est bon

Traiteur c'est bon

Traiteur C'est bon is een maaltijdconcept in de vorm van complete maaltijdschotels. Het concept is onderverdeeld in 8 verschillende modules, elk bestaande uit 3 maaltijdschotels per week.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen