SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Surinaamse BBQ: Zalmspread masala
Ingrediënten
Ingrediënten:
250 gram zalm (gerookt, gesneden)
100 gram Verstegen Veronaise 201455
40 gram Verstegen Hindoestaanse kerriemarinade 657091
Alu-bakje 856662
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Meng de Veronaise met de Hindoestaanse kerriemarinade.
Snijd de zalm tot snippers en cutter deze met het mengsel van Veronaise en Hindoestaanse kerriemarinade.
Serveertip:
Serveer de Zalmspread masala ook eens als amuse.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen