SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Surinaamse BBQ: Kipspies Javaans
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 kilo kippendijen (zonder been)
150 gram Javaanse ketjapmarinade 657092
200 gram pruimen (gedroogd)
175 gram ontbijtspek (plat) 105718
15 stuks satéprikkers
9 gram Verstegen Inject tumble no-fos 651477
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Snijd de kippendijen tot satévlees.
Vermeng de Inject tumble no-fos met de Javaanse ketjapmarinade.
Marineer de kippendijen met het mengsel van de Javaanse ketjapmarinade en de Inject tumble no-fos en laat deze gedurende 12 uur marineren.
Gaar de kippendijen in een voorverwarmde steamer van 175°C hetelucht gedurende 12 minuten.
Koel de kippendijen terug.
Wel de pruimen gedurende 3 uur.
Giet de pruimen af en wikkel iedere pruim in een half plakje ontbijtspek.
Rijg afgewisseld een stuk gegaard satévlees en een pruim ingepakt in rookspek aan de prikker.
Consumentenbereidingsadvies:
Grill de Kipspies Javaans op de BBQ circa 5 minuten.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen