SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Spaanse mini BBQ rollade
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 kg varkensschnitzels.
80 gram bistro kruidenolie Banadora, Epos 651885.
200 gram chorizo worst (plakjes) 103963.
100 gram knoflook olijven, 550070.
200 gram zontomaatjes, 550370.
100 gram rucola, 401542.
Verse bieslook, 651500.
Kleine ovenschaal, 856664.
Vinkengaren, 800092.
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Snijd de knoflook olijven fijn.
Beleg de schnitzels met chorizo, fijngesneden knoflook olijven, zontomaatjes en rucola.
Rol het geheel op en zet het vast met de vinkengaren.
Marineer de mini rollade met de bistro kruidenolie Banadora en leg vervolgens in het ovenschaaltje.
Garneer tot slot met fijngesneden bieslook.
Consument:
Gaar de mini rollade op BBQ met gesloten deksel in ca. 15 minuten.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen