SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Pita Festijn
Ingrediënten
Ingrediënten:
Gebraden kipfilethaasjes
604553
Rode ui snippers
Piri Pirisaus
203605
Pita broodjes Ø 7cm
350326
Bakvorm hout Prince
856532
Andere varianten:
Pulled chicken
604565
Oosterse sesamsaus
204577
Deense sandwichsaus
201649/201650
Cubaanse salsasaus
204909
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Snij de pitabroodjes open en marineer de kipfilethaasjes met de piri pirisaus.
Vul vervolgens de pitabroodjes met de gemarineerde kipfilethaasjes.
Stop 3 pita broodjes in een bakvorm en werk deze af met groenten.
Presenteer ze in de toonbank.
Consumentenbereiding:
10 minuten in de oven op 175 graden
Andere varianten:
Snij de pitabroodjes open en vul met:
a. Pulled chicken met Piri Piri saus
b. Pulled chicken met Oosterse sesamsaus
c. Pulled chicken met Deense sandwichsaus
d. Pulled chicken met Cubaanse salsasaus en rode ui snippers
Stop één van elk pitabroodje in een houten bakvorm.
Werk af met geraspte kaas en gesneden groente.
Consumentenbereiding:
10 minuten in de oven op 175 graden
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen