SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Pinsa Chim Kai
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 pinsa
356901
80 gram chilisaus
203606
80 gram shredded kip
604576
sambal
50 gram mozzarella, in plakken
500071
150 gram rode ui, gesnipperd
401585 / 400367
100 gram paprikablokjes
400600
ijsbergsla
1 grillschaal
859015
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Besprenkel de pinsa met chilisaus.
Marineer de kip met chilisaus en sambal.
Verdeel de plakken mozzarella over de pinsa.
Beleg de pinsa met de gemarineerde kip, de gesnipperde ui en paprikablokjes.
Spuit nog een aantal lijntjes chilisaus over de pinsa.
Leg de pinsa in een grillschaal, en leg in hoeken wat ijsbergsla en gesnipperde ui.
Consumentenbereiding:
Bak de pinsa gedurende 5-6 minuten op 220°C.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen