SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Pinsa al Tartufo
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 Pinsa
356901
20 gram Kruidenolie Paddenstoel
653546
100 gram Mozzarella, in plakken
505552 / 500150
60 gram Cocktailtomaatjes, in schijfjes
400352
6 Basilicumblaadjes
650036 / 651503
60 gram Panchetta
100436
80 gram Italiaanse salami
108023
60 gram Rucola
401542 / 400481
60 gram Parmezaanse kaas
507057
1 Grillschaal
859015
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Smeer de pinsa in met de Kruidenolie Paddenstoel.
Beleg het midden van de pinsa met mozzarella.
Verdeel dan de ingrediënten over de pinsa, behalve de rucola.
Druppel als laatst nog een paar druppels van de kruidenolie over de pinsa.
Leg de pinsa in een grillschaal en leg bovenin de rucola en nog een plakje Italiaanse salami.
Consumentenbereiding
:
5-6 minuten op 220 graden
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen