SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Parelhoen op de winter BBQ
Ingrediënten
Ingrediënten:
Parelhoen.
70 gram per kg marinade Indian herbs, Degens 653339.
Ananas stukjes, Dolle 750102.
Mandarijn stukjes.
Aluminium ovenschaal 856664.
Aluminium folie 850263.
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Snijd de Parelhoen in vier delen en marineer deze licht met marinade Indian herbs.
Leg de Parelhoendelen in een aluminium ovenschaal op een bedje van stukjes ananas en mandarijn.
Dek het geheel af met aluminium folie.
Gaar de parelhoen op de BBQ in ca. 50 minuten gaar of plaats het in de oven zonder folie.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen