SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Nachoschnitzel
Ingrediënten
Ingrediënten:
varkens- of kipschnitzel
1 zak nacho chips
756709
80 gr/kg Kruidenolie Saphiro Mexico
657586
10 gram Mexicana-Mix
657587
mexicaanse vlaggetjes
856218
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Marineer de schnitzel met de Kruidenolie Saphiro Mexico.
Vermaal de nacho chips tot een grove paneer en paneer hier vervolgens de schnitzel mee.
Strooi hierover zo'n 10 gram Mexicana-Mix.
Steek een vlaggetje in elke schnitzel.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen