SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Kruidenstok Parisienne
Ingrediënten
Ingrediënten:
Demi Baguette wit Pré Pain
351006
Bieslook Roomkaas Royal Königshof
506755
Scheid Saphiro Kruidenolie Parisienne
654967
Vergeer Kasarella Rasp Grof
500103
Bruschettakruiden Hela
653796
Schaal bruin karton 105x175x30
857427
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Snijd ongeveer 3 gleuven in het stokbrood.
Spuit de roomkaas bieslook in elke opening.
Marineer de buitenkant met de Scheid Kruidenolie Parisienne.
Bestrooi de bovenkant met de geraspte kaas.
Werk de kruidenstok af met Bruschettakruiden.
Presenteer op een kartonnen schaaltje.
Consumentenbereiding
:
Bak de stok gedurende 10 minuten op 180 graden
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen