SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Kebabsalon
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 kilo Kebab kant-en-klaar
604580
500 gram Aardappelschijfjes
400198
200 gram Mozzarella geraspt
500056
1 Rode ui, ringen
Paprikablokjes
Tomatenschijven
400 gram Cubaanse Salsasaus
204909
80 gram Döner kruidenmelange
657554
10 Pidy bakjes groot
350051
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Vul de Pidy bakjes met een lepel Cubaanse Salsasaus.
Kruid de aardappelschijfjes met de doner kruidenmelange.
Leg de aardappelschijfjes in het bakje.
Vul de rest van het bakje af met de kebab, ui, paprika en tomaten.
Trek een aantal lijntjes met de Cubaanse Salsasaus en werk af met de geraspte kaas en kiemgroente.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen