SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Hertenstoof á la bourguignon
Ingrediënten
Ingrediënten:
1000 gram hertenvlees
300 gram Kruidensaus Rode Wijn
207300
200 gram gemengde groenten
400502
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Snijd het hertenvlees in blokjes.
Meng vervolgens alle ingrediënten door elkaar en marineer het vlees ermee.
bereidingswijze consument:
Blus een voorverwarmde gietijzeren pan af met een beetje water.
Voeg het gemarineerde hertenvlees toe en laat ongeveer 2½ uur in gesloten pan garen.
Voeg indien nodig nog wat rode wijn of room toe.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen