< Terug

Toscaanse Verwennerij

Ingrediënten
Ingrediënten:

1000 gram Kipfilet
400 gram Friese geitenkaas ui-knoflook mélange 501196
20 stuks Tomaat gehalveerd
20 gram Rode ui
80 gram Kruidenolie Saphiro voor Rundersteak 654965
Aluminium sleetje 857196
Brusschetta kruiden 653796
Chili draadjes Hela

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd mooie medaillons van de kipfilet.
  • Marineer de medaillons met de kruidenolie voor rundersteak.
  • Leg de medaillons in een sleetje om en om met de rode ui en geitenkaas.
  • Leg hierbovenop de halve tomaatjes.
  • Strooi over alles de brusschetta heen.
  • Werk als laatste af met de chili draadjes.

Consumentenbereiding:

  • 24 minuten in de oven op 175 graden.
  • 15 minuten op de barbecue, afgedekt met aluminiumfolie. 
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen