SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Surf & Turf
Ingrediënten
Ingrediënten:
Broodje naar keuze
8 plakken Superanoham Grega 104076
tonijnmayonaise (in spuitzak)
8 stuks Scampi's, gebakken 606532
Frisée sla 406876
Zeebanaan
Venecress 406774
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Snijd het broodje doormidden en besmeer met wat tonijnmayonaise.
Beleg met de frisée sla en plaats hierop de plakken Superano ham, in een roosje.
Plaats in elk plakje een scampi.
Garneer af met toefjes tonijnmayonaise, stukjes zeebanaan en venecress.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen