SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Runder- of varkensgoulash
Ingrediënten
Ingrediënten:
Voor 100 kilo goulash:
52 kilo rundvlees of varkensvlees, in blokjes
15 kilo Kruidensaus Goulash
207305
13 liter water
12,5 kilo paprika rood/groen, reepjes
400566
7,5 kilo champignons
400519
/
401581
Sauzenbinder CX
654902
hamburgerdarmen 150x60cm
808253
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Meng de Sauzenbinder CX met het water (20 gram Sauzenbinder CX per liter water).
Meng het vlees met alle ingrediënten.
Vul de massa in de steriele darmen met een stopbus.
Laat 3 uur garen op een temperatuur van 90°C
Laat 1 uur afkoelen op kamertemperatuur, laat daarna verder afkoelen in de koeling op +4°C.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen