SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Rijkelijk gevuld Paasbrood
Ingrediënten
Ingrediënten:
2 kilogram Half om half gehakt
50 gram Paneermeel 654453
2 eetlepels Aardappelzetmeel 650752
6 stuks Ei gekookt 500280
1 eetlepel Mosterd
Gehaktkruiden 651386
10 mililiter Peren- of appelsap 700131/700147
1 Lang landbrood afgebakken 351369
4 stuks Ei rauw 506913
100 gram Notenmix met rozijnen, ongezouten
Aluminiumfolie
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Meng het gehakt met de paneermeel, aardappelzetmeel, mosterd, gehaktkruiden, appel- of perensap en de rauwe eieren.
Meng de notenmix door het gehakt.
Hol het brood uit, zoals in het filmpje.
Vul het brood om en om met gehakt, gekookt ei, gehakt, gekookt ei enzovoorts.
Wikkel het brood in aluminiumfolie en bak het 60 minuting in een voorverwarmde oven op 140 °C.
Laat het brood wat afkoelen voordat je het in plakken snijdt.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen