SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Pokebowl met tonijn
Ingrediënten
Ingrediënten:
Sushi rijst Yama, gekookt
754879
of rijst Ardo, gekookt
400544
Sushi azijn Yama
204897
Kewpie mayonaise Yama
204918
Oosterse sesamsaus
204577
Furikake wasabi Yama
654886
Tonijn uit blik, op water, uitgelekt
Edamame boontjes Yama
654885
Wortel juliënne
Mango blokjes Ardo, ontdooid
400715
Komkommer stiiften of dunne plakjes
Kikkererwten, blik,afgespoeld en uitgelekt
Rode uienringen
Zwart sesamzaad Yama 654875
Bowls + deksels
855202
/
855200
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Plaats een bolletje rijst (+/- 100 gram) in een bowl en giet een paar druppels sushi azijn erover
Plaats 4 toefjes kewpie mayonaise naast de rijst
Verdeel de groenten en de mango rond de rijst, let op de kleurschakering, groen naast rood,dan geel enzovoorts, en bewaar wat rode uienringen
Garneer met wat slierten Japanse sesmsaus
Plaats de tonijn in het midden van de bowl
Garneer met slierten kewpie mayonaise en Oosterse sesamsaus
Garneer af met wat Furikake wasabi, rode uienringen en zwart sesamzaad
VARIATIE:
Vervang de rode uien garnering door wat zeekraal
Vervang de tonijn door gerookte zalmsnippers
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen