< Terug

Pinsa al Tartufo

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 1 Pinsa 356901
  • 20 gram Kruidenolie Paddenstoel 653546
  • 100 gram Mozzarella, in plakken 505552 / 500150
  • 60 gram Cocktailtomaatjes, in schijfjes 400352
  • 6 Basilicumblaadjes 650036 / 651503
  • 60 gram Panchetta 100436
  • 80 gram Italiaanse salami 108023
  • 60 gram Rucola 401542 / 400481
  • 60 gram Parmezaanse kaas 507057
  • 1 Grillschaal 859015
Bereiding
Bereidingswijze:
  1. Smeer de pinsa in met de Kruidenolie Paddenstoel.
  2. Beleg het midden van de pinsa met mozzarella.
  3. Verdeel dan de ingrediënten over de pinsa, behalve de rucola.
  4. Druppel als laatst nog een paar druppels van de kruidenolie over de pinsa.
  5. Leg de pinsa in een grillschaal en leg bovenin de rucola en nog een plakje Italiaanse salami.

Consumentenbereiding:
5-6 minuten op 220 graden

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen