SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Palo Muslos
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 kg kippendijen
punt paprika
rode ui
80 gr/kg Kruidenolie Saphiro Mexico
bamboe gunshape 18 cm
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Snijd de kippendijen in mooie blokjes van 2 cm.
Snijd de rode ui in mooie dikke plakken.
Rij het vlees om en om met een aantal plakjes rode ui.
Marineer het vlees met een kwast met de Kruidenolie Saphiro Mexico.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen