SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Mexicaanse taco met kip
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 kilo kippendijblokjes
300 gram cheddarkaas
500819
100 gram maïs
750140
rode ui
1 pak crème fraîche
502163
1 zak nacho chips
756709
1 pak kleine tortilla wraps ø 15 cm
70 gr/kg Kruidenolie Saphiro Mexico
567586
20 gr/liter Mexicana-Mix
657587
houten bakvorm
805725
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Marineer de kippendijblokjes met de Kruidenolie Saphiro Mexico en de Mexicana-Mix.
Bak de kipdijblokjes gedurende 20 minuten zachtgaar op 175 graden met 20% vocht.
Vul twee kleine wraps met de kip en leg met de opening naar boven in de houten bakvorm.
Werk af met geraspte cheddarkaas, maïs en tot een grove paneer vermaalde nacho chips.
Voeg per liter crème fraîche 20 gram Mexicana-Mix toe en meng goed door.
Doe het mengsel in een spuitzak en spuit mooie lijntjes over de wrap, werk als laatste af met dunne ringen rode ui.
Consumentenbereiding:
Verwarm de Mexicaanse Taco gedurende 12 minuten op 175 graden in de oven.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen