SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Lentedij
Ingrediënten
Ingrediënten:
8 stuks kipdijfilet
rode paprika
400521
1 bosje lente-ui
80 gram Kruidenolie Saphiro Mexico
657586
katoenkoord zwart
800105
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Leg 2 of 2,5 kipdijfilet over elkaar.
Smeer de kipdijfilet aan de binnenzijde in met de Kruidenolie Saphiro Mexico.
Leg hierop 2-3 stronken lente-ui en 2 paprikareepjes en laat deze uitsteken.
Rol het geheel op en bind vast met het katoenkoord.
Marineer de buitenkant eveneens met de kruidenolie.
Consumentenbereiding
Gaar de lentedij gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 160 °C.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen