SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Gyoza
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 zak Gyoza
454630
Oosterse sesamsaus
204578
Gebakken uitjes
656850
Sesamzaadjes
650817
Pagoda schaal en deksel
855291
/
855243
1 Bosje lente-ui
400729
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Bak de gyoza 10 minuten op 180 °C.
Laat de gyoza afkoelen en meng met de Oosterse Sesamsaus.
Leg 6 à 7 gyoza op een pagodaschaaltje.
Strooi hierover de sesamzaadjes en gebakken uitjes.
Maak het geheel eventueel nog af met gesneden lente-ui.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen