< Terug

Frans ovenpannetje

Ingrediënten
Ingrediënten:

300 gram varkenshaas 605356
80 gr/kg Kruidenolie Parisienne 657594
60 gram Bospaddenstoelenmarinade 657585
150 gram crème fraîche 502163
300 gram aardappel wedges 400193
100 gram broccoli 400518
150 gram haricot verts 404406
100 gram champignons 401581 / 400519
10 gram Bruschettamix 657593
1 stuk houten bakvorm 856535

Bereiding
Bereidingswijze:
  1. Snijd de varkenshaas in medaillons en marineer met de Kruidenolie Parisienne.
  2. Marineer dan de aardappelwedges met de Kruidenolie Parisienne.
  3. Meng 30 gram Bospaddenstoelenmarinade met 150 gram crème fraîche en doe in een spuitzak.
  4. Spuit ¾ van dit mengsel op de bodem van de houten bakvorm.
  5. Leg de bakvorm mooi vol met het vlees, de aardappeltjes en groente.
  6. Spuit als laatste mooie toefjes van het crème fraîche mengsel over de houten bakvorm heen.

bereidingswijze consument:

  • 30 minuten in de oven op 175 graden.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen