SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Chicken Nacho Cheese
Ingrediënten
Ingrediënten:
4 stuks kipfilet
1 zak nachochips
756709
cheddarkaas 500819
80 gr/kg Kruidenolie Saphiro Mexico
657586
katoenkoord zwart
800105
mexicaanse vlaggetjes
856218
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Snijd de kipfilet aan de zijkant in en marineer aan de buitenkant met de Kruidenolie Saphiro Mexico.
Vermaal de chips tot grove paneer en vermeng dit met 300 gram cheddarkaas.
Vul elke kipfilet met 50 gram van het mengsel.
Knoop het geheel op met het katoenkoord.
Marineer de kipfilet aan de buitenkant en bestrooi met het cheddar-nacho mengsel.
Presenteer in een bakje en zet het vlaggetje in de kipfilet voor een extra feestelijk effect.
Consumentenbereiding
:
Bak de Chicken Nacho Cheese gedurende 2
minuten op 170 graden in de oven.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen