SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Calzone hete kip
Ingrediënten
Ingrediënten:
kilo Pulled Chicken Top Table
604565
400 gram Piri Piri saus Hela
203605
10 stuks Calzones
350904
300 gram Paprika, ui en bosui
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Meng het vlees met de piri piri saus (goed mengen).
Meng hier vervolgens driekwart van de groente doorheen.
Vouw de calzone iets verder open en vul met het mengsel.
Werk af met de rest van de verse groente.
Presenteer de calzones op een sandwichhouder of een schaal.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen