SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Butter Chicken Curry
Ingrediënten
Ingrediënten:
jasmijnrijst
759200
butter chicken curry
210405
kokosmelk
509200
of yoghurt
groente
kip, rund of vis
limoen, koriander of peterselie
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Was de jasmijnrijst (75 gram per persoon).
Kook de jasmijnrijst 15 minuten in een rijstkoker of pan met water.
Meng 1 liter butter chicken curry met 0,75 liter yoghurt of kokosmelk.
Voeg groente toe (bijvoorbeeld paprika, boontjes, wortel, witte kool of taugé).
Voeg kip toe.
Garneer af met limoen, koriander of peterselie naar smaak.Was de jasmijnrijst (75 gram per persoon).
Kook de jasmijnrijst 15 minuten in een rijstkoker of pan met water.
Meng 1 liter butter chicken curry met 0,75 liter yoghurt of kokosmelk.
Voeg groente toe (bijvoorbeeld paprika, boontjes, wortel, witte kool of taugé).
Voeg kip toe.
Garneer af met limoen, koriander of peterselie naar smaak.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen