SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Braziliaans ovenpannetje
Ingrediënten
Ingrediënten:
300 gram biefstuk
605140
80 gr/kg Kruidenolie voor Rundersteak
207304
60 gram Bospaddenstoelenmarinade
657585
100 gram crème fraîche
502163
300 gram aardappel wedges
400193
100 gram paprika
400566
200 gram haricot verts
404406
50 gram uien
400626
100 gram mozzarella
505552
10 gram Steakkruiden Brasilia
657555
1 stuk houten bakvorm
856535
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Snijd de biefstuk in mooie dunne medaillons en marineer ze met de Kruidenolie voor Rundersteak.
Marineer de aardappelwedges met 100 gr/kg Bospaddenstoelenmarinade.
Meng 30 gram Bospaddenstoelenmarinade met 150 gram crème fraîche en doe in een spuitzak.
Spuit ¾ van dit mengsel op de bodem van de houten bakvorm.
Leg hieroverheen de plakken mozzarella.
Leg de bakvorm mooi vol met het vlees, de aardappeltjes en groente.
Spuit dan mooie toefjes van het crème fraîche mengsel over de houten bakvorm heen.
Strooi hier de Steakkruiden Brasilia overheen.
bereidingswijze consument:
30 minuten in de oven op 175 graden.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen