07.06.2019

Vega groeit! » Haak in met vleesvervangers

terug naar
nieuwsoverzicht

Termen als flexitariërs, vegetariërs, veganisten en pescotariërs vliegen ons de laatste tijd om de oren. Het is een teken van deze tijd dat de consument van nu bewuster omgaat met alle producten die worden aangeboden. En deze bewustwording heeft invloed op de inname (en daardoor afname) van vlees. Wanneer je een slagerij hebt, zou je dit als een dreiging kunnen zien. Volgens ons hoeft dat het absoluut niet te zijn, want wij zijn ervan overtuigd dat je nog steeds interessant kunt zijn voor deze consumenten, mits er op deze trend wordt ingespeeld. Wij helpen je graag een handje, bijvoorbeeld met een breed aanbod aan vleesvervangers. FF anders vleesvervangers

De vleesvervangers van FF anders zijn onder andere geproduceerd op basis van verschillende plantaardige eiwitten, en bevatten geen transvetten maar wél vitamine B12 en ijzer. De producten zijn zowel als consumenten- als grootverpakking verkrijgbaar. 


Klik op de folder hiernaast om te starten met lezen.Promotiematerialen

Om de verkoop van deze vleesvervangers te stimuleren zijn er A4 topkaarten en narrowcastingdia's beschikbaar. Ook is het mogelijk om deze promotiematerialen te laten personaliseren. Vraag naar meer informatie bij je vertegenwoordiger of neem rechtstreeks contact op met onze marketingafdeling. 


Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen