18.04.2019

Nieuw in ons assortiment: Brandt & Levie worst & vleeswaren

terug naar
nieuwsoverzicht

Brandt & Levie is opgericht door drie chefs met een missie: mensen inspireren om beter vlees te eten. Daarom leerden zij het vak van worstmaker en begonnen ze een eigen worstmakerij, waar de lekkerste worst wordt gemaakt van goed gehouden varken. Als chefs draaiden ze hun eerste worsten in de keukens van de Amsterdamse horeca. Daar begon de liefde voor worst. Ze experimenteerden erop los, want de wereld van worst is oneindig. Vers, gerookt, droog, gekookt, in alle mogelijke smaken. Een gerecht op zichzelf. 


In Italië leerden zij het belang van echt goed vlees, maar zagen ondertussen dat veel worst gemaakt wordt van varkens die een slecht leven hebben gehad. Dat moest anders. Een goed varkensleven zorgt voor een goede kwaliteit vlees.


Ze kwamen met een missie terug in Nederland en begonnen aan een nieuw avontuur: een eigen worstenmakerij. Waar zij open en duidelijk zijn over wat je precies eet en ze de lekkerste worst met aandacht draaien. In smaakcombinaties en met ingrediënten die je nog nooit in een worst proefde. En bovenal van varkens die een goed leven hebben gehad.


Vanaf nu is er bij ons een mooi assortiment met vleeswaren, gedroogde - & verse worsten verkrijgbaar. Vraag gerust naar meer informatie bij één van onze vertegenwoordigers. Zij adviseren je graag!


Klik op de folder hieronder om het assortiment te bekijken.
Brandt & Levie worst & vleeswaren

Assortiment

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen