29.03.2019

Nieuw in ons assortiment: Batallé el Único in consumentenverpakking.

terug naar
nieuwsoverzicht

Vanaf heden zijn er - naast het huidige assortiment - ook een aantal artikelen in consumentenverpakking verkrijgbaar. Nieuw binnen ons assortiment zijn de hamburgers en de gekruide worsten. De artikelen zijn reeds geportioneerd en daardoor extra toegankelijk voor de consument om mee te nemen. De verpakkingen zijn gevacumeerd. 


Batallé el Único

Met het vlees van Batallé el Único heb je echt iets speciaals in handen. Het varken kun je herkennen aan de lange donkere haren en zwarte hoeven. Het grote geheim zit echter onderhuids: een perfecte en uitgesproken infiltratie van vet in de spieren, waardoor het vlees onvergelijkbaar mals, sappig en smaakvol is.


Catalonië
Midden in één van de mooiste natuurparken van Catalonië, ’Parque National de Garotxa’, ligt één van de boerderijen van familie Batallé. Een uitzonderlijk varken verdient een perfecte behandeling... De familie Batallé besteedt veel zorg aan de gezondheid en het welzijn van de varkens. Het is de enige garantie op maximale vleeskwaliteit en smaak.


De kunst van de selectie
De varkens worden vanaf hun geboorte gevolgd en beoordeeld op raskenmerken en kwaliteit. Per worp worden er zo’n 12 biggetjes geboren, die dan soms nog op jonge everzwijntjes lijken. Hier begint meteen de belangrijkste selectie die de basis is van de kwaliteit van het vlees.


’Oleic’: het geheime wapen
De vetten in het Batallé el Único varken, die mede de bijzondere smaak van het varken bepalen, hebben als prettige bijkomstigheid dat het gezonde vetten zijn. Ze bevatten enkelvoudig onverzadigde vetzuren, die een positieve invloed hebben op onder andere je cholesterol.


Je zult merken dat er voor dit verfijnde stukje vlees speciale klanten bij je in de winkel komen. Eenmaal geprobeerd is voor altijd fan. Batallé el Único is perfect om als een exclusieve lijn naast je reguliere assortiment te dienen.


Benieuwd naar het complete assortiment? Vraag ernaar bij je vertegenwoordiger. 

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen