SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Vienna zalm in bladerdeeg (8 personen)
Ingrediënten
Ingrediënten:
8 x 125 gram zalmmoten.
8 stuks bladerdeeg, Molco 350701.
Eidooier (gepasteuriseerd), Danaeg 504505.
25 gram krruidenmix voor vis m/z, Verstegen 657031.
Schnitzelmix Weens, (nr. Verstegen 252106).
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Kruid de zalmmoten rondom met de kruidenmix voor Vis.
Plaats de gekruide zalmmoot op het bladerdeeg en vouw dicht.
Bestrijk het bladerdeegpakketje rondom in met eidooier (gepasteuriseerd).
Bovenkant bestrooien met de schnitzelmix Weens.
Consumentenadvies:
Garen in een voorverwarmde oven op 190°C in 15 a 20 minuten.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen