< Terug

Varkenshaas peperroom (met spek en snijdbare pepersaus)

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 3 stuks varkenshaas.
  • 150 gram ontbijtspek (plat).
  • naar smaak:  lente-ui (ringen).
  • 225 gram snijdbare pepersaus Verstegen (201402).
  • naar smaak: grillkruiden Verstegen (650947).
  • 80 gram world grill Dutch classic pure Verstegen (651279).

Recept is voor 3 varkenshaas peperroom

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd de varkenshaas aan de bovenzijde in om te vullen.
  • Kruid de binnenzijde met de grillkruiden met zout naar smaak.
  • Snijd vervolgens de snijdbare pepersaus in gelijke plakjes van ongeveer een halve centimeter en vul hier de varkenshaas mee (ongeveer 75 gram per stuk).
  • Omwikkel vervolgens met gerookt ontbijtspek en marineer met world grill Dutch classic.
  • Decoreer de varkenshazen met de lente ui in ringetjes.


Bereidingsadvies:
Bereid de peperroom varkenshaas in een voorverwarmde oven op 175 graden 20-25 minuten.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen