< Terug

Varkenshaas Chimichurri

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 1  stuks varkenshaas.
  • 30 gram tomaat (zongedroogd).
  • 20 gram spinazie (vers).
  • 20 gram WSB Latin America Huacatay-Mirasol, Verstegen (650924).
  • 100 ml Provencaalse saus pure, Verstegen (201434).
  • plakjes snijdbare chimichurri saus pure  Verstegen (201444).
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Vul een ovenschaal met een dun laagje Provençaalse Saus.
  • Kruid de varkenshaas met World Spice Blend Latin America Huacatay - Mirasol.
  • Snijd gelijkmatig in en vul deze sneden met de bladspinazie, zongedroogde tomaat en Snijdbare Chimichurri saus


Bereidingsadvies:
In de oven op 160 graden 15-20 minuten.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen