< Terug

Tricolore

Ingrediënten
Ingrediënten:

varkensschnitzel
biefstuk
kalfsoester
Epos Knoflookpeper [652018]
Epos Bistro Kruidenolie rood [651903]
cocktailprikker [805740]

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd schnitzels van ongeveer 90 gram en plet deze dun uit. 
  • Maak van de biefstuk en kalfsoester reepjes van 25 à 30 gram. 
  • Meng de biefstuk en kalfsrepen met de 10gr/kg knoflookpeper. 
  • Leg de schnitzel uit op de bank en rol hier een reepje biefstuk en kalfsoester in.
  • Steek het geheel vast met een prikker en marineer de buitenzijden met de bistro kruidenolie rood.


Bereidingsadvies consument:
Bak de tricolore in  een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 12 minuten. Of braad de tricolore in een een pan op getemperd vuur gedurende ± 5 minuten. De tricolore kan mooi rosé gebraden gegeten worden. 

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen