< Terug

Surinaamse BBQ: BBQ braadstuk

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • Verstegen Surinaamse Rubmix spicy (naar smaak) 657096
  • 1 kilo kalfs dunne lende
  • 150 gram abrikozen gedroogd (geweld)
  • 175 gram salami
  • 15 stuks satéprikkers
  • katoenkoord rood/wit
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd 100 gram van de gewelde abrikozen in fijne blokjes.
  • Beleg de vleeskant van de kalfs dunne lende met de abrikozenblokjes en leg hierop de plakjes salami.
  • Knoop de dunne lende voorzichtig op met katoenkoord rood/wit.
  • Wrijf de kalfs dunne lende in met de Surinaamse rubmix spicy.
  • Steek ter hoogte van ieder touwtje een satéprikker met een abrikoos hieraan geregen in de kalfs dunne lende.


Consumentenbereidingsadvies:
Braad het BBQ braadstuk in een afgesloten BBQ of oven op 165°C tot een kern van 63°C.

Serveertip:
Het BBQ braadstuk gaat goed samen met een frisse salade van zomergroenten.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen