< Terug

Steiermark gebraad

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 600 gram Varkensschouder z/been z/zwoerd.
  • 400 gram Rundersnippers (max. 20% vet).
  • 1 deciliter water.
  • Parmezaanse kaas (schilfers), Castellino 500756.
  • 90 gram Verstegen varkensvleesfonduemix  65118.
  • 10 gram Verstegen bruschettamix rosso 651147.
  • 20 gram Verstegen kleurbehoudend middel vloeibaar 650751.
  • Alu-bakje, 856662.
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Vlees licht aangevroren malen door de 8mm plaat.
  • Vlees vervolgens malen door de 3mm plaat.
  • Mengen met de varkensvleesfonduemix, water, kleurbehoudend middel vloeibaar en bruschettamix rosso.
  • Broodjes vormen van ca. 450 gram.
  • Leg het gehakt broodje in een (laag) alu-bakje.
  • Bestrooi de bovenzijden met de Parmezaanse kaas.

Consumentenbereidingsadvies:
Verwarm de oven voor op 160°C. Braad het Steiermark Gebraad op 160°C gedurende 40 minuten.
Serveertip:
Lekker met gekookte artisjok, spinazie risotto en een tapenade van Verstegen Bruschettamix Rosso

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen