SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Stamppot Romanesco (Verstegen worstconcept)
Ingrediënten
Ingrediënten:
500 gram aardappelpuree Van Hees 655839
300 gram romanesco mix Ardo 400540
100 gram spekblokjes Zenbo 101763
100 gram kookroom Blue Band 502164
300 gram taste Extension Venkel/Sinaasappel 657117
20 gram Spicemix del Mondo La Spezia Verstegen 651135
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Gaar de romanesco en koel deze terug.
Vermeng de aardappelpuree met de Spicemix del Mondo La Spezia.
Bak de spekblokjes uit en gaar de venkel & sinaasappel saucijsketting (zie recept).
Vermeng de spekblokjes, room, romanesco en aardappelpuree met elkaar.
Serveer de venkel & sinaasappel saucijsketting op de stamppot.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen