< Terug

Stamp&Stoof: Herfst Goulash

Ingrediënten
Ingrediënten:

1 kilo varkensvlees, kip of wild
100 gram traiteurgehaktmix superieur 652053
100 gram ontbijtspek snippers
300 gram bruine jusdressing 201670
200 gram champignonschijfjes uit blik 750131
300 gram paprikareepjes rood/groen diepvries 400523

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd het vlees in goulashblokjes.
  • Snijd het ontbijtspek in fijne stukjes.
  • Spoel de paprikareepjes en champignonschijfjes schoon.
  • Meng de blokjes vlees met de kruiden, spek en bruine jusdressing.
  • Meng pas op het laatst de groentegarnituur er luchtig doorheen.

Voor de consument:
Vlees al roerende aanbraden, iets water toevoegen. Gedurende ± 45 minuten zachtjes braden/sudderen.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen