SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Spicy Flammkuchen (Verstegen worstconcept)
Ingrediënten
Ingrediënten:
40 gram World Grill Ginger-Lemon & Chili Verstegen 651290
200 gram créme fraiche 502163
10 stuks Flammkuchenbodem k&k
50 gram lente-ui (julienne) 406779
250 gram Jalapeno & Habanero Brunchworst 647118
100 gram kaas 500103
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Gebruik de vulling van de Jalapeno & Habanero Brunchworst (zie recept).
Vermeng de World Grill Ginger-Lemon & Chili met de crème fraiche.
Beleg de bodems met het crème fraiche mengsel.
Strooi de Jalapeno & Habanero vulling over de met crème fraiche belegde bodems uit.
Beleg tot slot met de lente-ui en oude kaas.
Bak de Spicy Flammkuchen in een voorverwarmde oven van 270°C in circa 6-7 minuten.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen