< Terug

Siss kebab toferol

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • Kipfilet
  • Bladerdeeg, Molco 350700
  • Chapli kebabgekruid  40 gram per kilo, Epos 651686.
  • Siss Kebab Kaneelsaus, Epos 201656
  • Bieslook, 400584.
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Laat het bladerdeeg ontdooien.
  • Snij de kipfilet in kleine blokjes en kruid de filet met de chapli kebabgekruid.
  • Gaar de blokjes en vermeng 1 deel vlees met ongeveer een ½ deel saus (advies).
  • Neem een deel van het vlees ± 25 gram en leg dit in het midden van het bladerdeeg en vouw het deeg dicht in de vorm van een toffee.
  • Knoop om de uiteinde een stengeltje bieslook.
  • Snij met een scherp mes 3 inkepingen in de toffee.

Consument:
Smeer voor het afbakken de toffees in met eigeel en bak de toffees af in een voorverwarmde oven van 200°C graden gedurende 15 á 20 minuten.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen