< Terug

Sinaasappel-venkel Porchetta

Ingrediënten
Ingrediënten:

10 gram Taste Extension Venkel & Sinaasappel Verstegen 657117
20 gram World Spice Blend Mediterranean Verstegen 650924
1 kilo Varkensbuik zonder zwoerd 605211
10 gram Verse salie, geplukt
10 gram Knoflook, geplet
5 gram Zeezout
Rolladetouw

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Leg de lap buikspek neer met de kant van de huid naar boven. Maak diagonale inkepingen over de lengte van het vlees en bestrooi met het zeezout.
  • Meng de Taste Sensation Venkel & Sinaasappel met de World Spice Blend Mediterranean en wrijf hiermee de binnenkant van de varkensbuik in.
  • Plet de knoflook, pluk de salie en verdeel over de varkensbuik.
  • Bind de varkensbuik op (let op dat de huid aan de buitenkant zit).
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen