< Terug

Salzburger gehakt cordon bleu

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 600 gram varkensschouder z/been z/zwoerd.
  • 200 gram kinnebak
  • 200 gram rundersnippers (max. 20% vet).
  • Geitenkaas (blokjes), Zijerveld 500753.
  • Coburger ham, Oude Ambacht 102990.
  • 50 gram verstegen fresh paste verse worst 651325.
  • 20 gram Verstegen kleurbehoudend middel vloeibaar 650751.
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Vlees vers en aangevroren draaien door de 8mm plaat.
  • Mengen met de afgewogen hoeveelheid fresh paste verse worst en kleurbehoudend middel vloeibaar.
  • Draaien door de 3mm plaat / Namengen.
  • Met een hamburgerpers (diameter 10 cm) burgers maken van 50 gram per stuk.
  • Vouw 15 gram geitenkaas in een plakje coburger ham.
  • Leg het pakketje kaas/ham in het midden van een burger en leg hier een burger bovenop.
  • Vorm de gehakt cordon bleu na met een hamburgerpers (diameter 12 cm).
  • Eind temperatuur -2°C. · Presenteer op gewenste wijze.

Consumentenbereidingsadvies:
Bak de Salzburger gehakt cordon bleu in de boter gaar in ca. 8 minuten op middelhoog vuur.
Serveertip: Erg lekker met een frisse komkommer salade en gebakken aardappelen.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen