SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Rucola salade met gerookte kip
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 kg asperges (groen, gaar en in stukjes), 401556.
400 gram bleekselderijblokjes, 401576.
200 gram radijs in plakjes.
100 gram rozijnen.
50 gram pijnboompitten, 750470.
500 gram rucola, 401542.
300 gram kipfiletreepjes (gerookt), 101880.
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Meng de kipfilet, bleekselderij, radijs en aspergestukjes voorzichtig door elkaar.
Voeg de rozijnen en rucola toe en meng dit luchtig door.
hierna naar smaak mengen met wat sinaasappelsap (licht gebonden).
Presenteren in een schaal en afgarneren met de pijnboompitten en wat aspergepunten.
Serveertip:
Lekker met wat vers gebakken brood en olijventapanade.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen