< Terug

Ragout van lam met krieltjes

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 100 gr boter

* 1,8 kg lamspoulet

* 200 ml rode wijn

* 2 L water

* 3 teentjes knoflook, gesnipperd

* 3 takjes tijm, blaadjes er af geritst

* 1 laurierblad                                                                                 650793

* 60 ml Wildfond ( of kippenfond)

* 500 gr uien ringen

* 400 gr wortel, plakjes, beetgaar

*400 gr groene boontjes, schoongemaakt, beetgaar

* 80 gr bruine roux korrels Knorr                                        752168

* 1200 gr Krielaardappeltjes, gegaard


Bereiding
Bereidingswijze:

* Verhit de boter en  bak de lamspoulet mooi bruin

* Voeg de uienringen toe en laat deze mooi meekleuren

* Voeg de rode wijn, het water, de laurier, knoflook en tijm toe

* Breng het geheel aan de kook

* Voeg de wildfond toe en gaar alles in ongeveer 2 uur

* Voeg de groenten en de krielaardappeltjes toe en laat alles goed doorwarmen

* Bestrooi eventueel met wat gehakte peterselie


Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen