SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Puebla pork neck
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 kg procureur.
100 gram mole Puebla, Verstegen 650960.
10 gram spicemix Oaxaca, Verstegen 651134.
5 gram zout, ingekapseld.
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Controleer de procureur op knarsjes en beenvlies.
Snijd de procureur open tot een lange plak van 1 cm dikte.
Verdeel de mole Puebla over de opengesneden procureur.
Meng de spicemix Oaxaca met het zout ingekapseld.
Verdeel de gemengde kruiden over de procureur.
Bereidingsadvies:
Gaar de Puebla pork neck op de BBQ met gesloten deksel voor 50 minuten.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen