< Terug

Plato de Español

Ingrediënten
Ingrediënten:

400 gram Lomo 600014
10 plakjes Chorizo 100140
50 gram rode ui (in ringen) 
100 gram Zeezout grof
20 gram Jägermix 657567
100 gram Pistache gemalen 750661

Benodigdheden:
2 x aluminium ovensleetje 857196

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd de Lomo middendoor zodat je twee dikkere stukken krijgt.
  • Laat het vet op de lomo zitten voor de smaak.
  • Snijd er mooie medaillons van met een vetrandje.
  • Leg om en om de plakjes Lomo met een rolletje chorizo.
  • Werk het daarna af met de rode uienringen.
  • Bestrooi nu de special aan alle kanten met zeezout.
  • Bestrooi de bovenkant van de special met de Jagermix en gemalen pistache.

Consumentenbereiding:
Gaar de Plato de Español gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen