SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Picanha
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 kilo picanha 605555
grof zeezout
versgemalen zwarte peper
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Breng het vlees op kamertemperatuur.
Verhit de BBQ tussen de 100°C en 130°C.
Leg het vlees met de vetlaag naar beneden, zodat deze mooi dicht kan schroeien.
Vervolgens leg je het vlees met de vetlaag naar boven op het indirecte deel van de BBQ en steek je de kernthermometer in het vlees.
Gaar het vlees rustig tot een kerntemperatuur van 48°C - 54°C.
Laat de picanha 10 minuten rusten in aluminiumfolie.
Bestrooi daarna met grof zeezout en gemalen zwarte peper.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen