< Terug

Mexicaanse draadjesvleesschotel met puree

Ingrediënten
Ingrediënten:

1 emmer Verstegen Hachee saus 201499
1 emmer Verstegen Jachtsaus 201420
50 gr. Verstegen Spicemix del Mondo Chimichurri 651152
50 gr. Verstegen Binding DS 651150
100 gr. Verstegen World Grill Mexican Madness 651292
6 kilo rundvleesblokjes
2 kilo aardappelpuree 655839

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Vermeng de rundvleesblokjes met de Binding DS en de Spicemix del Mondo - Chimichurri.
  • Vermeng het gekruide rundvlees met de hacheesaus en de jachtsaus.
  • Vacumeer het rundvlees en gaar het sousvide op 100% stoom gedurende 4 uur op  85°C. Koel het terug.
  • Stort het vlees in een ovenschaal. 
  • Vermeng de aardappelpuree met de World Grill Mexican Madness.
  • Doe de gekruide aardappelpuree in een spuitzak en decoreer het geheel met toefjes aardappelpuree.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen