< Terug

Lamsrack uit de Oven

Ingrediënten
Ingrediënten:

50 gram Boter
30 gram Paneermeel 651308
20 gram Verstegen World Spice Blend Mediterranean
800 gram Lamsrack 606112
150 gram Zoete aardappel 400687
100 gram Paddestoelenmix 406902
100 gram Sjalot 406510
1 takje Rozemarijn 406510
30 gram Verstegen World Grill Seasalt Pepper 651259

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Smelt de boter.
  • Voeg de paneermeel en World Spice Blend Mediterranean aan de boter toe, meng kort door en laat opstijven in de koeling.
  • Maak de lamsrack schoon en verdeel in twee gelijke stukken.
  • Modelleer de kruidenkorst op het vlees en druk goed aan.
  • Schil de zoete aardappel en snijd in stukken.
  • Snijd de champignons grof.
  • Maak de sjalot schoon en snijd in tweeën.
  • Meng de groenten met de ‘World Grill Seasalt Pepper’ en plaats in een ovenschaal.
  • Steek de twee stukken lamsrack met de botten in elkaar en plaats op de groente.
  • Snijd de tak rozemarijn in stukjes en verdeel over de schaal.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen